<H1> | <H2> | <H3> | <H4> | <H5> | <H6> |
---|---|---|---|---|---|
1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 |
<H1> Jsme offline/online multidisciplinární kolektiv digitálních i analogových kreativců, kteří se rozhodli spojit svoje síly a realizují se v zajímavých projektech z oblasti gastronomie a obalového designu. </H1> |
<H2> Máme rádi design i dobré jídlo. Spojením našich vášní vznikly realizace jako Tiffany Favorite Food, Bistro Smartfood, Kút12 a Maya. S chutí kreslíme loga, vizuální styly restaurací, barů, bister a cukráren. </H2> |
<H2> Bez obalu se přiznáváme, že máme rádi obalový design a také ho rádi vytváříme. Staromilské tiskové medium také neopomíjíme. Print's not dead! </H2> |
Protlak.org
protlak.org/
Jsme Protlåk – offline/online kolektiv designu a ilustrace. Jsme tým freelancerů, kteří se rozhodli spojit svoje síly. Mnohaleté zkušenosti z agentur či volné nohy zužitkováváme v malém městě na Moravě, Holešově.
Text content size | 3742 bytes |
Total HTML size | 101554 bytes |
Protlak.org desktop website speed is fast. Page speed is important for both search engines and visitors end.
Domains (TLD) | Status |
---|---|
protlak.com | Available |
protlak.net | Available |
protlak.biz | Already Registered |
protlak.us | Available |
protlak.info | Already Registered |
Domains (TLD) | Status |
---|---|
orotlak.org | Already Registered |
lrotlak.org | Already Registered |
peotlak.org | Already Registered |
pdotlak.org | Already Registered |
pfotlak.org | Already Registered |
Server IP | Server Location | Service Provider |
---|---|---|
45.138.107.17 | Not Available | Not Available |
Anchor | Type | Follow |
---|---|---|
Studio Protlåk | Internal Links | Dofollow |
Naše práce | Internal Links | Dofollow |
Info | Internal Links | Dofollow |
Maya - Mysho ➝ Project type | Internal Links | Dofollow |
Tiffany ➝ Project type | Internal Links | Dofollow |
http://protlak.org/callto:775234665 |
Social
Social Data
Cost and overhead previously rendered this semi-public form of communication unfeasible.
But advances in social networking technology from 2004-2010 has made broader concepts of sharing possible.